repairlaptops4u.com

Home > Solved Please > [Solved] Please Help With My HijackThis Log.all Other Boards Ignore Me

[Solved] Please Help With My HijackThis Log.all Other Boards Ignore Me

I will be waiting impatiently for your answer. But i swear on my life that i have never done any of this. They *#[email protected] us. What costs money is the access to the servers. weblink

I think. As for wow, it still works fine (not fantastic but fine) so I'm still happy. This fixed the trouble. Vikas Mehta (Patna,India) See more File changed into .exe & .dll due to virus Files changes into shortcut and DLL error I can't open my flash drive files to see [Solved]

mister mickSeptember 26th, 2007, 08:04 PMReally dumb question here: How'd you downgrade? Uncheck the Hide protected operating system files (recommended) option. t0mb3lt0n, Oct 31, 2011 #14 Aikidoka New Member Messages: 7 Hi all. The main WoW folder includes all the files you need to run WoW and there is no copy protection.

with OSS in wine build 0.9.43. My computer is slow---My Blog---Follow me on Twitter.My help is ALWAYS FREE, but if you want to donate to help me continue my fight against malware -- click here!Asking for help Do you think if I upgraded my WINE version that might help...If I do try that, would I be able to roll it back to the previous version? if these workarounds don't work, you need to get in touch with tech support.

Advertisement Tech Support Guy Home Forums > Security & Malware Removal > Virus & Other Malware Removal > Home Forums Forums Quick Links Search Forums Recent Posts Members Members Quick Links Register now! HijackThis log as well - BONUS! If you can help me, I'll be forever grateful.

On my girlfriend's windows pc, it says "NVIDIA(R) nForce(TM) Audio", obviously her on-board sound card. the wheel spins and spins. This behavior can also occur if the Command.com file that is installed on your computer is damaged or is the incorrect version. It's so wierd.

I'm really just curious now: can anyone explain why this might have made the difference? browse this site Going back up to 0.9.45 worked for me too! currentmusik, Oct 18, 2011 #8 sowari Moderator Moderator Messages: 28,400 Razor has just been updated please download 1.2. the ingame sound/voice settings test seems to work great, i can record a test and play it back and i sound great.

keeper-of-the-realSeptember 26th, 2007, 04:51 AMI was using OSS before the patch, switched to ALSA and still had sound problems. have a peek at these guys Do you have removable memory devices? That and of course the voice chat. hikaricoreOctober 3rd, 2007, 06:57 PMwow ingame voice chat still is weird.

I would rather not hijack this thread for a general sound card issue. Up until now i have offered to : - Contact my ISP and have all package data sent over to RIOT so they themselves can review why and how their system With wow running I switch desktops with crtl+alt+rightarrow, and my desktop is now running at 1680x1050. check over here I'm not sure if this is the right way to do it, but I typed "sudo apt-get remove wine", then downloaded the 0.9.43 release from http://wine.budgetdedicated.com/archive/index.html and installed directly from that

Log in or Sign up Tech Support Guy Home Forums > Security & Malware Removal > Virus & Other Malware Removal > Computer problem? with the hope you give me your valuable time. selfinflict3, Oct 20, 2011 #13 t0mb3lt0n New Member Messages: 3 It's becuase you don't have the l;atest version of reaktor!

Please help me.

I also got this message when I installed a scanner yesterday. i should add that i switched back to oss from alsa (i originally switched to alsa to see if it would fix it, and it kinda did, i got sound but The sound studder is gone. Wow runs at 1440x900.

hobbscSeptember 26th, 2007, 04:53 AMPerhaps my problem is that I upgraded wine. I launched the game via the launcher and it was gorgeous. Please start a New Thread if you're having a similar issue.View our Welcome Guide to learn how to use this site. http://repairlaptops4u.com/solved-please/solved-please-check-my-hijackthis-log.html This is ridiculous the only software i have ever used is msi afterburner for my frames per second and my overclock tool.

I'm trying to narrow down the problem, but I have nothing so far. I'm a sad little rogue. :( asbaniSeptember 28th, 2007, 10:16 AMOkay wow & wine are working pretty well now since I've applied the patch posted by Micha, close works perfect and I'm through several photos of a link, which will help you. Stay logged in Farmerama EN Home Forums > Archive > Help Archive > Home Forums Forums Quick Links Recent posts Calendar Menu Help Home RSS Terms and Rules Forum software by

currentmusik, Oct 18, 2011 #10 sowari Moderator Moderator Messages: 28,400 this should not be happening, please contact tech support. I won't be playing this game anymore i think. All rights reserved. It works exactly the same as did the other card as far as the quality in wow etc...

It works exactly the same as did the other card as far as the quality in wow etc... Hope this helps. as of 0.9.46 alsa seems to work great for most people. Close and Reopen your browser.

Can i wrap up her folder and put it on my harddrive, and run it without problems, or do i have to get new cds??? My FPS were 1.2. I also have 2 accounts, and i just have in my ~/MyPrograms/WoW 1, WoW 2 and everything works great. That and of course the voice chat.

So I tried going from Full acceleration to Emulation, which only made things worse. This is using a Sound Blaster Extigy in ALSA mode... Between .46 and the development versions of alsa, my sound works, my in game mic works now (had to change from digital to analog in the options in amixer) so I

© Copyright 2017 repairlaptops4u.com. All rights reserved.